Besøgende på Canton Fair stiger med 25 %, eksportordrer springer

Et øget antal oversøiske købere, der deltager i den 135. Kinas import- og eksportmesse, en af ​​de største handelsbegivenheder i Kina, har i høj grad hjulpet med at øge ordrerne for kinesiske eksportorienterede virksomheder, sagde messens arrangører.
"Ud over on-site kontraktunderskrivelse har oversøiske købere besøgt fabrikker under messen, vurderet produktionskapacitet og foretaget fremtidige aftaler, hvilket indikerer potentialet for yderligere ordrer, der kan opnås," sagde Zhou Shanqing, vicedirektør for China Foreign Trade Center .

et billede

Ifølge messens arrangører har 246.000 oversøiske købere fra 215 lande og regioner besøgt messen, almindeligt kendt som Canton Fair, som sluttede søndag i Guangzhou, hovedstaden i Guangdong-provinsen.
Tallet repræsenterer en år-til-år stigning på 24,5 procent sammenlignet med sidste session i oktober, ifølge arrangørerne.
Af de oversøiske købere var 160.000 og 61.000 fra lande og regioner, der var involveret i Bælt- og vejinitiativet og medlemslande af det regionale omfattende økonomiske partnerskab, hvilket markerer en år-til-år stigninger på henholdsvis 25,1 procent og 25,5 procent.
En kontinuerlig serie af nye produkter, teknologier, materialer, processer og innovationer er dukket op under messen, som viser high-end, intelligente, grønne og kulstoffattige produkter, der legemliggør resultaterne af Kinas nye kvalitetsproduktive kræfter, ifølge arrangørerne.
"Disse produkter er blevet varmt hilst velkommen og begunstiget på det internationale marked, og demonstrerer de solide evner ved 'Made in China' og tilfører ny vitalitet i udviklingen af ​​udenrigshandelen," sagde Zhou.
De øgede besøg fra oversøiske købere har ført til en kraftig stigning i transaktioner på stedet.Fra lørdag nåede offline-eksportomsætningen under messen 24,7 milliarder dollars, hvilket repræsenterer en stigning på 10,7 procent sammenlignet med den foregående session, sagde arrangørerne.Købere fra emerging markets har opnået aktive transaktioner med aftaler på 13,86 milliarder dollars med lande og regioner involveret i BRI, hvilket er en stigning på 13 procent fra den forrige session.
"Købere fra traditionelle europæiske og amerikanske markeder har vist højere gennemsnitlige transaktionsværdier," sagde Zhou.
Messens online platforme har også oplevet øgede handelsaktiviteter, hvor eksporttransaktioner nåede op på 3,03 milliarder dollar, en vækst på 33,1 procent sammenlignet med den forrige session.
"Vi har tilføjet eksklusive agenter fra mere end 20 lande, hvilket åbner nye markeder i Europa, Sydamerika og andre regioner," sagde Sun Guo, salgsdirektør for Changzhou Airwheel Technology Co Ltd.
Smarte kufferter produceret af virksomheden er blevet en af ​​de hotteste sælgende varer under messen."Vi har opnået stor succes med over 30.000 solgte enheder, i alt over $8 millioner i salg," sagde Sun.
Oversøiske købere har givet stor ros til messen og sagt, at Kina har den bedste forsyningskæde, og at begivenheden er blevet en ideel platform til at opnå one-stop indkøb.
"Kina er det sted, jeg kigger hen til, når jeg vil købe og skabe partnere," sagde James Atanga, der driver et handelsselskab i Camerouns kommercielle knudepunkt Douala.
Atanga, 55, er leder af Tang Enterprise Co Ltd, som handler med husholdningsredskaber, møbler, elektronik, tøj, sko, legetøj og bildele.
"Næsten alt i min butik er importeret fra Kina," sagde han under et besøg på messens første fase i midten af ​​april.I 2010 skabte Atanga forbindelser i Kina og begyndte at rejse til Guangdongs Guangzhou og Shenzhen for at købe varer.

Kilde: Af QIU QUANLIN i Guangzhou |China Daily |


Indlægstid: maj-09-2024