Shanghai tilbyder forudbetalte rejsekort til besøgende

Shanghai har frigivet Shanghai Pass, et multifunktionelt forudbetalt rejsekort, for at lette lette betalinger for indgående rejsende og andre besøgende.

Med en maksimal saldo på 1.000 yuan ($140), kan Shanghai Pass bruges til offentlig transport, og på kulturelle og turisme steder og indkøbscentre, ifølge Shanghai City Tour Card Development Co, som har udstedt kortet.

besøgende 1

Kortet kan købes og genoplades i Hongqiao og Pudong lufthavne og på større metrostationer såsom People's Square Station.

Kortholdere kan få en eventuel resterende saldo refunderet, når de forlader byen.

De kan også bruge kortet til offentlig transport i andre byer, herunder Beijing, Guangzhou, Xi'an, Qingdao, Chengdu, Sanya og Xiamen, sagde virksomheden.

Kinesiske myndigheder har truffet en række foranstaltninger for at øge bekvemmeligheden for besøgende, da udlændinge, der primært er afhængige af bankkort og kontanter, kan støde på udfordringer med kontantløse eller ikke-kort mobile betalinger, som i øjeblikket er den fremherskende betalingsmetode i Kina.

Shanghai modtog 1,27 millioner turister i første kvartal af dette år, en stigning på 250 procent år-til-år, og forventes at modtage omkring 5 millioner indgående turister for hele året, ifølge Shanghai Municipal Administration of Culture and Tourism.

Kilde: Xinhua


Indlægstid: 28. maj 2024